Privacy

OliQ gaat zorgvuldig om met jouw privacy en werkt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij behandelen persoonsgegevens vertrouwelijk en gebruiken deze uitsluitend voor het doel waarvoor wij ze verzamelen.

Wat zijn persoonsgegevens?

OliQ kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van OliQ, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan OliQ verstrekt.

OliQ kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

Vastleggen en verwerken van persoonsgegevens

OliQ verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan OliQ uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

We bieden je geen ongevraagde informatie en/of diensten aan. Jouw persoonlijke gegevens stellen we niet aan derden beschikbaar, tenzij we dit op grond van de wet verplicht zijn of er via de site strafbare feiten worden gepleegd of strafbare uitlatingen worden gedaan.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar contact@oliq.nl. OliQ zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Google Analytics

OliQ maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website van OliQ gebruiken en voor indexering in de Google zoekmachine.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), door Google opgeslagen. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. OliQ heeft hier geen invloed op. OliQ heeft Google geen toestemming gegeven om via OliQ verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) helpt de privacy van burgers binnen de Europese Unie te beschermen. De AVG is onder andere van toepassing op persoonsgegevens die verwerkt worden via websites. De Autoriteit Persoonsgegevens is toezichthouder op de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Cookies

Bij een bezoek aan deze website maakt jouw browser een cookie aan. Dit is een klein bestandje dat op de harde schijf van jouw computer wordt opgeslagen. De website kan je door een cookie bij je eerstvolgende bezoek bijvoorbeeld herkennen. Een cookie van deze website bevat geen tot personen herleidbare gegevens. Van deze cookies wordt geen commercieel gebruik gemaakt.

Wil je geen cookies accepteren, dan heb je altijd de mogelijkheid om dit zelf aan te geven in jouw browser (door in de browser ‘cookies off’ in te stellen). Als je cookies uitzet is het mogelijk dat bepaalde functionaliteiten niet werken of dat je van bepaalde diensten geen gebruik kan maken.